Voor bedrijven & organisaties

‘Iemand die sporters adviseert en begeleidt’ geeft Van Dale als eerste betekenis van het woord coach. En als tweede: ‘persoonlijk begeleider, bijvoorbeeld van een werknemer om die beter te laten functioneren.’ Helemaal in de roos natuurlijk want of je nu werknemer, manager of directeur/eigenaar bent, jouw werk kan soms de vorm van sport aannemen. Topsport met de bijbehorende inspanningen en prestaties. Vooral die inspanningen kosten behoorlijk wat energie. En niet iedereen kan die energie voortdurend opbrengen. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Fijn als er op die momenten iemand is die om je geeft. Die met je meekijkt en vaststelt waarom jouw energie afneemt en je tegen belemmeringen aanloopt. Een professional die je kan adviseren en helpen hoe jij je tijd en energie beter en efficiënter kunt inrichten. Kortom, hoe je beter in je vel komt te zitten en je gelukkiger wordt. Dat is de coach.

Coaches die herstellen en voorkómen

100BesteCoaches biedt jou díe professionele specialisten die jou of jouw werknemer of collega op vele vlakken kunnen ondersteunen om beter en prettiger te functioneren, zowel zakelijk als privé. Tijdens een periode dat lichaam en geest aangeven dat die ondersteuning noodzakelijk is, maar ook ter voorkoming van te inspannende situaties. Denk aan preventie van stress, burn-out en ziekte waarbij de coach accenten kan leggen op aspecten van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, werkplezier en zingeving.

Het rapport Future 2043 van Springwise, het leidende global innovation intelligence platform, beschrijft het toekomstige beroep de ‘expert finder’ als iemand die voor een opdrachtgever de beste expert vindt voor het gevraagde specialisme. Fijn om te weten want dat is ook precies de kern van 100BesteCoaches; de beste expert-coach voor jou vinden.

Maak kennis met de coaches van 100BesteCoaches die jou verder kunnen helpen met jouw specifieke coachingsvraag.