Voor particulieren - 100BesteCoaches

  • Home
  • Voor particulieren

Voor particulieren

Zonder navigatie is het op de brede rotonde tijdens het spitsuur soms lastig de goede afslag te kiezen voor jouw bestemming, laat staan tijdig voor te sorteren op de juiste rijbaan. Zo sta je op kruispunten waar je keuzes kunt en mag maken maar obstakels het denken en het zicht vertroebelen. Het liefst zou je jouw voertuig langs de kant parkeren om even rustig na te denken en de situatie te overzien en misschien de weg te vragen. In de berm is niemand aanwezig. Wellicht kun je om raad vragen aan een medepassagier. Maar heeft deze medereiziger ook hetzelfde doel voor ogen?

Navigeren met de coach van 100BesteCoaches

Op dat punt heb je iemand nodig die de richting aangeeft naar jouw bestemming. Iemand met verstand van afstanden, plattegronden en reizen. Iemand om te overleggen, te sparren. ‘Is dit wel de juiste afslag die ik neem? Heb ik genoeg brandstof om mijn doel te halen? Heb ik voldoende stuurmanskunst voor de rit? Is dit eigenlijk mijn doel? Kán ik het?’

100BesteCoaches biedt jou precies die coach die jou navigeert over de rotonde richting jouw doel. Dat kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van loopbaan, stress, zingeving, carrière, work-life balance, gezondheid of vitaliteit. 100BesteCoaches biedt verschillende gespecialiseerde coaches die jou op bepaalde kruispunten in jouw leven verder kunnen helpen om het leven zo in te richten zoals jij dat wilt.

Maak kennis met de coaches van 100BesteCoaches die jou verder kunnen helpen met jouw specifieke coachingsvraag.