Coaching Cuisine, lunchen met 100BesteCoaches

Coaching Cuisine, lunchen met 100BesteCoaches

Zes keer per kalenderjaar biedt 100BesteCoaches de ingeschreven coaches de mogelijkheid elkaar te ontmoeten voor een lunch in een horecagelegenheid onder de vlag van Coaching Cuisine.

Coaching Cuisine is een belangrijke bron van verbinding en inspiratie. Want met het uitwisselen van ervaringen en ideeën kun je nieuwe manieren ontdekken om klanten te helpen wat kan leiden tot verbeterde coachingstechnieken en betere resultaten voor jouw klanten. Een ideale win-win.

Lunchsessie 100BesteCoaches vol inspiratie en energie

Bovendien is de lunchsessie met 100BesteCoaches een geweldige manier om contact te leggen en in contact te blijven met andere coaches. Met de bijeenkomsten van Coaching Cuisine kun je jouw professionele netwerk uitbreiden, nieuwe ideeën opdoen en inzichten delen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coaching.

Ook geeft Coaching Cuisine jou een informele en ontspannen sfeer waarin je kunt praten over onderwerpen die verder kunnen gaan dan werk wat kan leiden tot nieuwe vriendschappen en samenwerkingsverbanden. Coaching Cuisine biedt momenten vol inspiratie en energie en professionele ontwikkeling die elke coach opladen. Met Coaching Cuisine werkt 100BesteCoaches aan jouw welzijn.

Data Coaching Cuisine

  • Vrijdag 21 april
  • Vrijdag 23 juni
  • Vrijdag 29 september (locatie Apeldoorn)
  • Vrijdag 17 november

Locatie van bovenstaande data is Gooimeer 1 in Naarden (direct naast de A1) tenzij anders aangegeven. Lunchkosten zijn voor eigen rekening. Elke lunchbijeenkomst start om 12.00 uur.

Coaching Cuisine, de lunch met 100BesteCoaches
Coaching Cuisine, de lunch met 100BesteCoaches