Persoonlijk leiderschap - 100BesteCoaches

Persoonlijk leiderschap

Hoe ervaren jouw relaties, klanten en collega’s jou? Ben je prettig, warm en duidelijk in de omgang? Hun ervaring hoeft niet jouw ervaring te zijn. Wellicht voel jij je totaal niet op je gemak en verlang je ernaar dat hoofd en hart in balans zijn en dat je handelt vanuit pure zelfbewustheid en blaakt van zelfvertrouwen. Het is ook mooi als je bewust op zoek gaat naar een manier om persoonlijk te groeien. En als je toegeeft dat je genoeg ‘zwakke’ punten of zachte vaardigheden (human skills) hebt die je graag wilt verbeteren.

De coaches van 100BesteCoaches kunnen jou helpen wanneer jij de keuze maakt om te groeien door te werken aan persoonlijk leiderschap. Een keuze die zowel bestaat uit een persoonlijke uitdaging als een persoonlijke verdieping. Je kunt de verdieping integreren in jouw persoonlijke leven maar je kunt de verdieping ook inzetten voor jouw zakelijke leiderschapsstijl. De coaches van 100BesteCoaches voorzien in beide richtingen en disciplines.

Samen met jou kan onze coach jouw persoonlijke waarden verkennen en identificeren om te begrijpen hoe ze jouw huidige handelen sturen. Door bijvoorbeeld sterke punten te benadrukken en aan ontwikkelingsbehoeften te werken, kun je jouw leiderschapskwaliteiten maximaliseren. Doel is uiteraard om een authentieke leider te zijn die efficiënt en slim te werk gaat en op natuurlijke wijze verbinding maakt met anderen en kansen creëert.
Effectief communiceren, teams motiveren en conflictbeheersing kunnen onderdelen zijn van het persoonlijke groeiproces. Onze coaches stellen een persoonlijk actieplan op, gericht op jouw specifieke persoonlijke of zakelijke vraag over leiderschap. Authentiek, evenwichtig en helder leiderschap zal persoonlijk en zakelijk altijd heerlijk rijpe vruchten afwerpen. Tijd voor jou om ze te plukken