Work-life balance - 100BesteCoaches

Work-life balance

Heeft iemand het wel eens tegen je gezegd? ‘Denk je wel aan jouw grenzen?’ Eigenlijk een goed bedoelde bemoediging jezelf niet uit te putten door een duidelijke scheiding aan te brengen tussen werk en privé zoals gezin en vrije tijd. En uiteraard met het oog op een fysiek en mentaal welzijn. We willen vooral niet in de positie verkeren van de koorddanser die het evenwicht voelt wegglippen of de jongleur die de borden op de vloer ziet uiteenspatten. Dan ben je te laat.

Je glijdt er soms ongemerkt in; de situatie waarin de grenzen tussen werk en privéleven vervagen en het lijkt of je overal achteraan rent. En voordat je het weet, steken stress, depressieve gevoelens of zelfs een burn-out de kop op. Dat moet je voorkomen. Dat kún je voorkomen.
Coaches van 100BesteCoaches kunnen helpen bij het hervinden van de balans tussen werk en privéleven waarbij je van beide zonder stress kunt genieten. Samen met een van onze coaches kun je vaststellen wat jouw waarden en prioriteiten zijn en kun je analyseren hoe jouw work-life balance in elkaar steekt om voor te stellen hoe jij jouw energie wilt indelen.

De coach kan een actieplan opstellen waarin jij ziet én ervaart hoe je met een slimme work-life balance meer tijd aan jezelf en aan degenen die jou dierbaar zijn, kunt besteden. Hoe je een relaxed leven inricht doordat je met de coach leert grenzen aan te geven, leert nee te zeggen en waarin het trio ‘rust, reinheid & regelmaat’ ook zijn intrede mag maken. De ondersteuning en adviezen van de coaches van 100BesteCoaches zijn gericht op jouw specifieke situatie en behoefte. Leef je leven zoals jij het wilt inrichten. Het kan.