Zingeving - 100BesteCoaches

Zingeving

Wat is voor jou belangrijk in het leven? En beweeg je daar naar toe of blokkeert ‘de flow’ en sta je stil? Vaak is het van belang om voordat je deze vraag beantwoordt, eerst te ontdekken wat jouw talenten, waarden en doelen zijn om deze ook volledig in jouw leven te vervlechten. Vaak als een gevoel van zingeving of betekenisvol leven ontbreekt, kunnen al snel psychische klachten de kop opsteken. Met depressie, stress en burn-out en fysieke klachten als gevolgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jouw doel is de voldoening en het welzijn in jouw leven te verhogen.

Wellicht ben je op zoek naar zinvoller werk en zinvollere relaties en wil je jouw loopbaan eens flink onder de loep nemen met een professioneel coachend oog dat over je schouder meekijkt. Een coach van de 100BesteCoaches kan je ondersteunen bij het verkennen en vinden van meer helderheid over je vragen over zingeving. De coach kan je helpen bij vragen rondom burn-out en reïntegratie, rouw & verlies, loopbaan en het ontdekken en benutten van jouw talenten en doel in het leven.

Uiteraard luisteren de coaches van 100BesteCoaches met aandacht en gaan met empathie en geduld het gesprek met jou aan om te onderzoeken wat jou motiveert en gelukkig maakt. Zodat jij de regie van jouw leven in eigen handen kunt nemen. Dat kan met een aantal gesprekken maar ook met praktische mensgerichte werkvormen; van het verkennen van nieuwe interesses en waardevolle relaties tot het werken aan jouw persoonlijke doelstelling in het leven. Dáár doe je het uiteindelijk toch voor?