Anjani Koldenhof, jouw loopbaancoach bij 100BesteCoaches.

Heb jij het stuur nog zelf in handen?

 

Anjani Koldenhof

Mijn expertises

Loopbaancoach, re-integratie, carrière, work-life balance & werkgeluk

Jouw richting…

Richting aangeven is lastig als je niet weet waar je heen gaat of waar je heen kunt. Zeker als je – wellicht om die reden – niet helemaal lekker in je vel zit. Als loopbaancoach kan ik je leren om anders te kijken naar jouw eigen omgeving en mogelijkheden.

Anjani Koldenhof, aangenaam

Mijn naam is Anjani Koldenhof, samen met mijn man en onze jongens Roan en Gideon wonen wij in Apeldoorn. Ik ben mijn carrière begonnen in de verstandelijk beperkte zorg. Dit heb ik bijna dertien jaar lang mogen doen in diverse functies. Wat ooit begon als een perfecte vervolgstap na mijn opleiding klopte niet meer en voelde niet langer meer als iets waar ik energie van kreeg. De energie lekte juist aan alle kanten weg. 

Mijn keuze voor loopbaancoaching

Aan de tafel bij de coach die mij toen begeleidde, herontdekte ik mijn passie. Namelijk het coachen van mensen. Met name het begeleiden van mensen naar een leven waar ze energie van krijgen. Ik heb toen afscheid genomen van de zorg en startte met een coachopleiding met als specialisatie loopbaancoaching. 

Tijdens de opstart van mijn praktijk werkte ik ook als recruiter voor zzp’ers binnen de zorg. In dit werk heb ik veel geleerd over hoe je de juiste persoon kunt matchen aan de juiste functies. Naast het coachen werk ik nu als re-integratiespecialist: ik begeleid mensen die langdurig in de ziektewet zitten en aan de slag willen, naar werk dat bij hun huidige situatie past. Ik geloof dat elke medewerker een waardevolle bijdrage kan leveren aan de arbeidsmarkt en put dan ook volop energie uit het mensen ondersteunen en begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan.

Hoe ondersteun ik jou als coach?

Aandacht, oprechtheid en confrontatie op de juiste momenten zijn eigenschappen die je van mij als coach mag verwachten. Een luisterend oor bieden, een hart onder de riem steken en ook het stellen van gerichte en kritische vragen maken dat ik de ander kan helpen om de focus te leggen op het vinden van een nieuwe baan vanuit een soms moeilijke situatie of om gewoon weer lekker in je vel te zitten in je huidige werk. Ik vind het heel belangrijk om te kijken naar wat jij echt belangrijk vindt. Past dat ook bij je huidige levensstijl? Ik kan je helpen die passie en energie terug te krijgen. Je helpen richting te geven aan je leven of werk. 

De uitzichten van jouw loopbaan, ik nodig je uit.

Als je vol gas door het leven sjeest, dan zet ik je als het nodig is langs de kant of adviseer een versnelling lager. Kijk om je heen en geniet ook eens van het uitzicht. Met het stellen van de juiste vragen, het inzetten van diverse testen kan ook jij je werkplezier weer terugvinden.

Heb jij vragen over hoe jij de balans tussen werk en privé, dus dé balans in jouw leven weer kan hervinden, neem gerust eens contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Jouw loopbaan kent nog vele afslagen en onverwachte uitzichten om van te genieten.

Met hartelijke groet,
Anjani Koldenhof

koldenhofcoaching@gmail.com