Voor coaches - 100BesteCoaches

Voor coaches

Wil jij behoren tot de 100 beste coaches van Nederland? En zichtbaar zijn om jouw potentiële opdrachtgevers onder ogen te komen? 100BesteCoaches biedt jou die mogelijkheid. 100BesteCoaches is een unieke opzet die jouw zichtbaarheid en de kansen op opdrachten sterk vergroot. Al wat jij doet, is jouw specialisme tonen op 100BesteCoaches. Wij doen de rest.

100BesteCoaches

100BesteCoaches is het antwoord op de onzichtbaarheid van vele coaches. Jouw wens (jawel!) is immers de schijnwerpers. 100BesteCoaches biedt jou als coach zichtbaarheid en kansen. Met 100BesteCoaches kunnen bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren kiezen uit de beste coaches. Aangeboden op een digitaal presenteerblad en gecategoriseerd volgens disciplines. Wil jij je als coach aanbieden, dan valt jouw specialisme binnen een van deze disciplines. Stel, je bent een leiderschapscoach, dan sta je niet onder de coaches die burn-out of vitaliteit aanpakken. Maar een ander specialisme kan, mits je dat kan motiveren en vertellen. Daar waar jij het beste – de beste! – in bent, telt!

100BesteCoaches richt zich op (zachte) human skills. Denk aan categorieën als leiderschap, stress, burn-out, reïntegratie, executive, rouw & verlies, teamwerk, verzuim en vitaliteit, loopbaan, work-life balance, diversiteit & inclusie, presenteren, social media en HSP. Om er een paar te noemen, wellicht heb jij nog een ander specialisme. En natuurlijk heb je een erkende coachopleiding bij een eveneens erkende instelling achter de rug.

Uiteraard hebben wij een intake-gesprek (online of offline) om jouw kennis en kunde, positionering, en specialisme helder te krijgen. Ook hoe jij jezelf wilt presenteren en kenbaar wil maken naar de buitenwereld.

Hoe werkt 100BesteCoaches?

‘Ik geloof dat als je zichtbaar bent, ben je steengoed. En als je goed bent, ben je zichtbaar.’ Lucinda Douglas.

100BesteCoaches brengt jou onder de aandacht via haar platform. Is er een opdracht, dan kun je voluit gaan, dat kan al zijn op korte termijn. Vanaf dat moment neem jij de regie. De continuïteit van jouw relatie met jouw opdrachtgever heb jij zelf in handen. Bovendien verstevig jij jouw autoriteit als professioneel specialist naar al jouw bestaande en nieuwe opdrachtgevers door te vermelden dat je behoort tot de 100 beste coaches. 100BesteCoaches daagt jou uit jezelf voortdurend aan te scherpen door jezelf als de beste neer te zetten. Om aan jouw bekend- en zichtbaarheid te werken en deze te laten groeien, ga je met 100BesteCoaches een relatie aan voor een jaar. Jouw investering bedraagt € 1.880,- (ex btw) voor een jaar.

Wat ontvang je van 100BesteCoaches?

  • Jouw naam bij de 100 beste coaches van Nederland.
  • Jouw presentatie met jouw specialisme voor jouw doelgroepen zichtbaar voor een jaar.
  • Tweemaandelijkse* online ontmoeting met tips over het vermarkten van jouw inzet, zichtbaarheid en specialisme.
  • Snelle bereikbaarheid van #TEAM100BesteCoaches.
  • Intakegesprek (online of offline) met focus op jouw business.
  • Coaching Cuisine; zes lunchontmoetingen in jouw deelnamejaar.
  • Assessments voor jouw klant die jouw inzet en autoriteit verstevigen.

* laatste donderdag van de maanden mei, juli, oktober en december 2023.

Coaching Cuisine, lunchafspraak met 100BesteCoaches

Wij ontmoeten elkaar op jaarbasis zes keer in het midden van het land. Daar hebben wij een lunch gekoppeld aan een thema om onderling informatie, relaties, opdrachten, vragen en marktinfo uit te wisselen waarbij 100BesteCoaches de eerste 15 euro van jouw rekening betaalt. Ontmoet de andere coaches want bedenk wel: je hebt geen concurrenten maar uitsluitend mensen die jou iets kunnen leren. Lees hier meer over Coaching Cuisine.

Verrijk jouw waardepropositie als coach met assessments

Wil jij jouw coachingsaanbod verrijken met het aanbieden van een kwalitatieve assessment als een waardevolle extra service die jij jouw klant kunt bieden? Om jouw zichtbaar- en inzetbaarheid als coach te vergroten met het assessment werkt 100BesteCoaches samen met een ambitieus bureau. Het assessment vormt zowel een fris startpunt als een aanjager en motivator voor een dynamische en verantwoorde coaching. Lees hier hoe jij het assessment kunt inzetten. 

Hoe meld ik me aan voor 100BesteCoaches?

Wil jij jouw bekendheid verhogen via 100BesteCoaches? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een intakegesprek in op ons kantoor in Apeldoorn of via een online kanaal. Doe je mee, dan ontvang je een persoonlijke betalingslink of factuur en kan je beginnen aan jouw presentatie.

Over 100BesteCoaches

Lucinda Douglas is de vrouw achter 100BesteCoaches. Lucinda: ‘In 2018 ontwikkelde ik een leiderschapstraject van negen maanden voor Harman Kardon (nu Samsung). Een aantal vrouwelijke directeuren vloog twee maal per maand in op Schiphol en ik ontving ze op het hoofdkantoor in Amsterdam. Iedere keer dat ik binnenwandelde, zeiden ze altijd: ‘There you have Lucinda, the only female coach in The Netherlands.’ Dan glimlachte ik en antwoordde: ‘You know that I am not a coach!’ Wat ik mij altijd afvroeg was… waar blijven de echte coaches nu? Buiten mijn opdrachten kwam ik altijd zoveel coaches tegen en dat heeft mij aan het denken gezet.

Ik realiseerde mij dat als je niet zichtbaar bent, als je niet weet hoe je jezelf kunt vormgeven, hoe jezelf moet verkopen, dat je eigenlijk onzichtbaar bent. Populair gezegd, dan kun je het schudden, je komt niet aan de bak. Een situatie waarin vele coaches zich bevinden, is mij duidelijk geworden. Coaches die juist zo goed zijn in hun vakgebied! Wat een verspilling van talent. Dat moest en kon anders. Dat is 100BesteCoaches!’