Voor coaches - 100BesteCoaches

Voor coaches

Wil jij behoren tot de 100 beste coaches van Nederland? En zichtbaar zijn om jouw potentiële opdrachtgevers onder ogen te komen? 100BesteCoaches biedt jou die mogelijkheid. 100BesteCoaches is een unieke opzet die jouw zichtbaarheid en daarmee de kansen op opdrachten sterk vergroot. Al wat jij doet, is jouw specialisme tonen op 100BesteCoaches. 

100BesteCoaches

100BesteCoaches is het antwoord op de onzichtbaarheid van vele coaches. Jouw wens is immers de schijnwerpers. 100BesteCoaches biedt jou als coach zichtbaarheid en daarmee kansen. Met 100BesteCoaches kunnen bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren kiezen uit de beste coaches, aangeboden op een digitaal presenteerblad. Hier krijg je alle ruimte om jouw coachingspecialisme, jouw coachingdiscipline te etaleren. En houd dat strak. Heb je wellicht nog een ander specialisme, dat kan, mits je dat ook overtuigend kunt motiveren en vertellen. Daar waar jij het beste – de beste! – in bent, telt!

100BesteCoaches richt zich op power skills. Denk aan categorieën als leiderschap, stress, burn-out, reïntegratie, executive, rouw & verlies, teamwerk, verzuim en vitaliteit, loopbaan, work-life balance, diversiteit & inclusie, presenteren, social media en HSP. Om er een paar te noemen, wellicht heb jij nog een ander specialisme. En natuurlijk heb je een erkende coachopleiding bij een eveneens erkende instelling achter de rug.

Uiteraard hebben wij een intake-gesprek (online of offline) om jouw kennis en kunde, positionering, en specialisme helder te krijgen. Ook hoe jij jezelf wilt presenteren en kenbaar wil maken naar de buitenwereld

Hoe werkt 100BesteCoaches?

‘Ik geloof dat als je zichtbaar bent, ben je steengoed. En als je goed bent, ben je zichtbaar.’ Lucinda Douglas.

100BesteCoaches brengt jou onder de aandacht via haar platform. Hier verstevig jij jouw autoriteit als professioneel specialist naar al jouw bestaande en nieuwe opdrachtgevers door te vermelden dat je behoort tot de 100 beste coaches. De olievlek die ontstaat, trekt meer mensen naar het platform en ze treffen daar jou. Daarom daagt 100BesteCoaches jou uit jezelf voortdurend aan te scherpen door jezelf als de beste neer te zetten. Op ons platform én ook daarbuiten.

Om aan jouw zichtbaarheid te werken en deze te laten groeien, kies je bij 100BesteCoaches voor een pakket met een periode. Jouw investering bedraagt € 1.780,- voor het Premiumpakket van anderhalf jaar of € 497,- voor het Basispakket van een jaar  (genoemde prijzen zijn ex btw).

Hoe meld ik me aan voor 100BesteCoaches?

Je kunt je aanmelden voor 100BesteCoaches via de pagina met de coachpakketten. Heb je nog vragen, neem even contact met ons op, dan plannen we een intakegesprek in op ons kantoor in Apeldoorn of via een online kanaal. 

Over 100BesteCoaches

Lucinda Douglas is de vrouw achter 100BesteCoaches. Lucinda: ‘In 2018 ontwikkelde ik een leiderschapstraject van negen maanden voor Harman Kardon (nu Samsung). Een aantal vrouwelijke directeuren vloog twee maal per maand in op Schiphol en ik ontving ze op het hoofdkantoor in Amsterdam. Iedere keer dat ik binnenwandelde, zeiden ze altijd: ‘There you have Lucinda, the only female coach in The Netherlands.’ Dan glimlachte ik en antwoordde: ‘You know that I am not a coach!’ Wat ik mij altijd afvroeg was… waar blijven de echte coaches nu? Buiten mijn opdrachten kwam ik altijd zoveel coaches tegen en dat heeft mij aan het denken gezet.

Ik realiseerde mij dat als je niet zichtbaar bent, als je niet weet hoe je jezelf kunt vormgeven, hoe jezelf moet verkopen, dat je eigenlijk onzichtbaar bent. Populair gezegd, dan kun je het schudden, je komt niet aan de bak. Een situatie waarin vele coaches zich bevinden, is mij duidelijk geworden. Coaches die juist zo goed zijn in hun vakgebied! Wat een verspilling van talent. Dat moest en kon anders. Dat is 100BesteCoaches!’