Assessments voor de coach - 100BesteCoaches

  • Home
  • Verrijk jouw waardepropositie als coach met assessments
100BesteCoaches biedt aangesloten coaches assessments voor klanten aan

Verrijk jouw waardepropositie als coach met assessments

Natuurlijk, 100BesteCoaches werkt aan en voor jouw zichtbaarheid als coach. Om jouw inzetbaarheid voor jouw (potentiële) klant te verhogen, is 100BesteCoaches een samenwerkingsverband aangegaan met 6P Partners BV. 

6P Partners richt zich op het ontwikkelen en afnemen van assessments. Het assessment is een fantastische tool om jouw coachingsaanbod te verrijken en de band met de klant te intensiveren. Bovendien verdien je direct aan het assessment.

Hoe en wanneer bied ik als coach een assessment aan? 

De assessments van 6P zijn psychologische state-of-the-art en wetenschappelijk onderbouwde metingen en methodieken (COTAN gevalideerd, ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd) in combinatie met een persoonlijk psychologisch diepteonderzoek.
De uitkomsten staan in een persoonlijk en vertrouwelijk rapport en kunnen door de coach (jij) worden doorgesproken met de klant. Het rapport vormt een geldig vertrekpunt en een solide basis voor de voortgang van de coaching.

Momenten voor een assessment zijn onder andere loopbaanbegeleiding, talentontwikkeling, overstap van in loondienst naar zelfstandig ondernemerschap, outplacement, samenwerking in teams, werving en alles wat jouw klant over zichzelf of zijn medewerker(s) wil weten.

Assessment als tool voor coaches van 100BesteCoaches

 

Elk assessment is op maat dus jouw klant kan zijn of haar specifieke vragen of aandachtsgebieden doorgeven. Het invullen van de vragenlijsten duurt een halve dag en het diepte-interview eveneens. Dit gebeurt op locatie bij 6P door hun specialisten die ook het gehele assessment uitwerken en overzichtelijk vormgeven in het rapport. Daar heb je dus geen omkijken naar. Facturatie verloopt via jou en 100BesteCoaches. Word je een van 100BesteCoaches, dan ontvang je een informatiedocument met daarin deze tarieven en een voorbeeldrapport. Jouw investering in 100BesteCoaches heb je er zo snel uit.

Het is ook praktisch om eerst zelf een assessment te doorlopen bij 6P (100BesteCoaches heeft voor jou als coach een speciale deal gemaakt). Bovendien heeft dat een waarde voor jezelf om jouw blik op jouw eigen competenties, vaardigheden, zwakke en sterke punten ook eens lekker op te frissen en aan te scherpen… want hoe goed ken jij jezelf (nog)?

Jouw toegevoegde waarde als coach

Het aanbieden van een assessment is een waardevolle tool om bij nieuwe klanten binnen te komen, het ijs te breken en vanuit een nulstand te coachen en bij bestaande klanten een krachtige tool om een tussen- of eindresultaat te meten om nog verder te coachen. Je kunt samen met de klant reden, aanleiding of moment(en) vaststellen om de tool in te zetten.

100BesteCoaches biedt jou de assessment als tool aan voor jouw zichtbaarheid, inzetbaarheid, autoriteit en coaching. Het aanbieden van het assessment aan jouw klanten is geen must maar biedt een toegevoegde waarde aan jouw coaching. De bal ligt bij jou… wanneer en waar zet jij deze tool in?