Daphne Clement bij 100BesteCoaches. De coach die jou met anderen en jezelf verbindt.

Daphne Clement

06-211 55 610
daphne@metclement.nl

Jouw coach als je mét en vóór mensen werkt. Als je verlangt naar meer verbinding, vertrouwen en resultaat in jouw dagelijkse werkpraktijk. 

‘Zonder verbinding, geen beweging’ 

Herken je dat? Je hebt het gevoel dat veel moet en weinig mag. Je hebt steeds vaker het idee het contact met je leerlingen, je collega’s, cliënten of het team te verliezen. Je verlangt naar meer begrip en samenwerking.

Als er gedoe is in je leven, op je werk, in de relaties met anderen, verlies je vaak de verbinding met je omgeving maar ook met jezelf. Je voelt je vaker gefrustreerd, boos, machteloos of onzeker. In plaats van stil te staan, ga je door op de automatische piloot. Terwijl je pas een hobbel kan nemen en weer richting kunt bepalen als je pas op de plaats hebt gemaakt. Ik help jou (op)nieuw in verbinding te komen met waar het jou om te doen is en vanuit daar resultaten te boeken.

Wat levert dat op?

– Je staat weer in je kracht en zet vanuit daar anderen in hun kracht.
– Een verbeterde relatie met jezelf en met anderen (je doelgroep, je collega’s, je gezin).
– Een manier van communiceren met jezelf, anderen en elkaar die je helpt open en respectvol te communiceren wat je nodig hebt.
– Een manier om nu en in de toekomst keuzes te maken die bij je passen.Je staat weer in je kracht en zet vanuit daar anderen in hun kracht.

Waarom een coach voor mensen die met en voor mensen werken?

Vaak ben je als professional in opvoeding, onderwijs of het sociale domein gericht op het zorgen voor een ander. Maar doe je dat ook voor jezelf? Hoe verhouden hulp geven en vragen zich in jouw dagelijkse praktijk? Je kunt alleen maar oog en oor houden voor de mensen met en voor wie je werkt als je goed naar anderen én naar jezelf luistert. Als je verbonden bent met dat wat er voor jou werkelijk toe doet en daarover kunt communiceren. Je bent je eigen instrument dat onderhouden moet worden. 

Wie ben ik?

Ik ben Daphne Clement, woon met mijn gezin in Amsterdam en werk sinds 25 jaar als pedagoog voor mensen van 0 tot 100 jaar. Leren, ontwikkelen en groeien stoppen niet als we de puberteit achter ons hebben gelaten. Ik help professionals in opvoeding, onderwijs en het sociale domein de hobbels die met groeien gepaard gaan te nemen en bij anderen te begeleiden. Ik begeleid individuen en teams. Op een rustige, verdiepende én lichte manier kom je samen met mij tot de kern. Vanuit vertrouwen en in verbinding. 

Welke vragen komen voorbij?

Het doel van jouw coachtraject bepaal je zelf aan de hand van de vraag die je hebt. Vaak raakt het professionele het persoonlijke en andersom. 

Thema’s die voor zowel individuen als teams kunnen spelen zijn:
Hoe ga je om met eigen en andermans emoties, hoe ga je om met stress, hoe verbeter je jouw communicatie, hoe geef je leiding aan de groep/het team en aan jezelf, hoe creëer je een veilig werk-en leefklimaat voor cliënten of je team, hoe kan je meer voldoening halen uit relaties, je werk, je leven, hoe kan je jouw grenzen (h)erkennen, hoe ga je om met deze nieuwe (levens)fase?

Wat bied ik individuele professionals in onderwijs, opvoeding en het sociale domein?

– Gemiddeld 7 sessies à anderhalf uur. 

– Afhankelijk van de vraag bestaat het coachtraject uit gesprekken, observaties, coaching on the job en opdrachten.

– Online en offline, wandelend, in company of vanuit mijn werkplek in Amsterdam.

– In het onderwijs, de zorg, het brede sociale domein kun je gebruik maken van een opleidings- of scholingsbudget. Als particulier of ZZP-er kun je de kosten -afhankelijk van je verzekering- (deels) vergoed krijgen. 

– Gemiddelde prijs: € 2.000,- per traject. 

Wat bied ik teams in onderwijs, opvoeding en het sociale domein?

Strippenkaart: 12 coachsessies in te zetten voor teamleden die daar behoefte aan hebben. Het gaat om gesprekken, observaties, coaching on the job op de eigen werkplek. De sessies kunnen individueel plaats vinden of in duo’s waarin het van en met elkaar leren tussen collega’s gestimuleerd wordt. Prijs: € 3.000,-. 

Van super- naar intervisie: 10 bijeenkomsten voor maximaal 10 teamleden/deelnemers waarin de teamleden op een gestructureerde en gelijkwaardige manier werkproblemen leren te bespreken. Het van en met elkaar leren wordt gestimuleerd. Resultaat meer begrip en samenwerking! Prijs: € 3.000,-.

– Ik ben gecertificeerd verbindend coach en pedagoog (MSc cum laude). Ik ben geregistreerd bij het CRKBO wat betekent dat onderwijsinstellingen vrijgesteld zijn van BTW.

Nieuwsgierig?

Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor jou of je team kan betekenen.

06-211 55 610
daphne@metclement.nl