Jeanneke Bruning, teamcoach bij 100BesteCoaches

Jeanneke Bruning

Teamcoach
Stress- en burn-outcoach

06 46346032
info@jeannekebruningcoaching.nl

Sta zelf aan het roer van je leven – Jeanneke Bruning

Ik ben Jeanneke Bruning, geboren in Eindhoven en inmiddels al heel erg lang woonachtig in Apeldoorn. Vanuit mijn jeugd heb ik al een passie voor muziek en dans én het ondersteunen van anderen. Na jaren als muziektherapeut en leidinggevende gewerkt te hebben, ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen als coach en teamcoach.

Door de Voortgezette Opleiding Management Opleiding tot coach, NLP en teamcoaching heb ik gaandeweg ontdekt dat het mijn passie is om mensen en teams in hun kracht te zetten.
Jij hebt ook invloed op jouw leven en werk. Door aan het roer te gaan staan kun jij keuzes maken, regie en verantwoordelijkheid nemen. Als mens en als team.

Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren mijn kennis verder uitgebreid door mijn opleiding tot CSR stress- en burn-outcoach, ACT-therapeut, DISC-en Drijfveren-trainer en Deep Democracy.

Boek Mijn team is top!

Al deze kennis en ervaring als leidinggevende en teamcoach heb ik gebundeld   in mijn boek Mijn team is top! Zó zet je jouw team in beweging. Uiteraard met praktische voorbeelden en oplossingen

Overtuiging

Ik geloof in de kracht en veerkracht van mensen. Ik ben overtuigd dat wanneer mensen zich bewust worden dat zij altijd een keuze hebben (individueel én als team), zij veel meer eigen regie kunnen nemen en daarmee hun eigen geluk creëren. En aangezien gelukkige mensen ook minder verzuimen, socialer, creatiever, productiever en blijer zijn, is dit voor mij een grote drijfveer. Daar zet ik mij dan ook voor 100% voor in!

Teamcoaching is iets wat ik ieder team toewens. Een team bestaat uit zeer professionele medewerkers die allen hun vak verstaan. Maar deze alleen maar samen zetten en verwachten dat er dan als team samengewerkt wordt, is helaas een utopie. Samenwerken kan alleen als je daar echt in investeert. Pas als alle teamleden goed op elkaar ingespeeld en afgestemd zijn, kan een team ook optimaal functioneren.

Waar ben ik het meest trots op?

Ik ben het meest trots op mijzelf omdat ik zelf bewust stappen genomen heb om zelf weer aan het roer van mijn leven te gaan staan. Door heel actief uit te dragen waar ik voor sta. Dat het niet altijd makkelijk is, is geen belemmering om te leren. Door dit echt voor te leven, inspireer ik anderen om hun dromen na te jagen en daar stappen in te nemen. 

Welke coaching geef ik?

Ik geef teamcoaching omdat ik zie dat teamsamenwerking niet zomaar goed gaat. Ik word blij van teams ondersteunen om meer grip te krijgen op hun kwaliteiten en communicatiestijlen en hoe zij die kunnen inzetten. Door bewust te kijken naar wat er wél goed gaat binnen de samenwerking komt de positiviteit weer terug. Dit doe ik door zowel leidinggevenden als het team te coachen.

Daarnaast kun je mij altijd inzetten voor coaching op het gebied van stress- en burn-out of om te voorkomen dat mensen uitvallen door overbelasting. Onafhankelijk of dit werk of privé gerelateerd is.
Ik coach graag op werk-privé balans omdat dit noodzakelijk is om ook op het werk goed te kunnen functioneren. Dat is echt voor iedereen anders.

Ik coach omdat …

Ik coach omdat ik iedereen af en toe iemand gun om een stukje met je mee te lopen. Iemand die jou een spiegel voor kan houden en je inzichten geeft, zodat jij het zelf weer kunt. Omdat je niet altijd alles alleen kunt en hoeft te doen. En omdat ik blij word als mensen stappen maken waardoor ze gelukkiger worden.
Dat doe ik met heel veel empathie en humor.

Pijnpunten

Pijnpunten zijn er vaak voldoende en dat zijn ook de punten waar de energie op weglekt. Ik kijk meer naar wat er wel goed gaat en wat je graag zou willen. Hoe kun je meer doen van wat er al wél is en hoe helpt dat bij waar je naar toe wilt gaan? Daar zit positieve energie.

Maak stappen klein dan zijn er ook veel succeservaringen en die geven een positieve boost. En als iets toch nog niet helemaal gelukt is, kijk dan naar wat je ervan geleerd hebt en wat je de volgende keer nog iets anders wilt doen. Leren en ontwikkelen vanuit positiviteit is leuk!

 

Blog van Jeanneke Bruning over de teamcoach op 100BesteCoaches

Wie zijn mijn klanten?

Mijn klanten zijn teams die beter willen functioneren: met meer rendement én meer plezier. Teams die een stap willen maken naar meer resultaat, minder verzuim en meer betrokkenheid. Leidinggevenden empower ik zodat zij beter hun rol en positie kunnen innemen op een manier die bij hen past.

Ook diegene die last hebben van stress gerelateerde klachten; die de werk-privé balans willen herstellen of andere belemmeringen ervaren in hun functioneren, ondersteun ik om weer aan het roer van hun leven te gaan staan.

Mijn thema’s waarop ik coach?

Met teams: communicatie en samenwerking, bouwen op vertrouwen, boeien en binden, grenzen en mogelijkheden.
Individueel zijn de thema’s vooral stress, werk-privé balans, veerkracht, kwaliteiten kennen en benutten, ruimte voor jezelf.

Wat zijn de kosten voor een coachingstraject?

Individuele coaching start vanaf € 1.000,- voor een traject.
Een teamcoachingstraject start vanaf € 2.500,- met daarbij de mogelijkheid om verschillende assessments in te zetten (bijv. DISC en Drijfveren). Deze worden altijd apart in rekening gebracht.

In overleg is er van alles mogelijk: coaching is altijd maatwerk! Samen bespreken we wat het beste aansluit bij jouw situatie en welke resultaten jij wilt behalen.

Neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee.

Energieke groet
Jeanneke Bruning

Mijn team is top! Het boek van Jeanneke Bruning over teamcoaching.