Lisa Enik Indrayani is Traumaseksuoloog, Vitaloog ® en Ademcoach voor 100BesteCoaches.

Lisa Enik Indrayani

Begeleiding voor vrouwen die in hun jeugd seksueel zijn misbruikt.

Telefoonlijn Praten Over Seksueel Misbruik: 0909-0123 (€0,95/pm)

info@lisaenik.com      www.lisaenik.com

Expertises:

Traumaseksuoloog, Vitaloog ®, Ademcoach

Praten over seksueel misbruik

Mijn naam is Lisa Enik Indrayani en ik ben eigenaar/oprichter van de telefoonlijn Praten Over Seksueel Misbruik 0909-0123 (elke maandagavond en donderdagavond van 19:00 – 22:00 €0,95/pm) die vrouwen anoniem kunnen bellen om hun eigen ervaringen en verhaal te delen over seksueel misbruik.
De eerste stap naar heling door te breken met de geheimhouding en los te komen van de gevoelens van schuld en schaamte.

Als ervaringsdeskundige en Traumaseksuoloog bied ik naast dit coachinggesprek vooral een luisterend oor en erkenning waardoor de eenzaamheid vermindert. 

Therapiesessie

Tijdens de een-eenbegeleiding kun je als vrouw in een veilige omgeving seksueel trauma en alle gevolgen (waaronder burn-out, verslavingen, vreemdgaan, seksuele roes, grenzeloosheid) en patronen die je daardoor hebt ontwikkeld onder ogen komen en verwerken. Tijdens de sessies werk ik met psychodrama en opstellingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid dit te combineren met ademwerk en vitaliteitsvraagstukken.
Opgegroeid onder de rook van Rotterdam is de ‘Rotterdamse directheid’ er met de paplepel ingegoten, dat kan soms confronterend zijn maar mijn intentie is altijd puur, liefdevol en met respect.

Lisa Enik Indrayani

Mijn naam is Lisa Enik Indrayani en ik ben in 1981 geboren in Surabaya, Indonesië. Toen ik een drie maanden oude baby was, ben ik geadopteerd door mijn Nederlandse adoptieouders en wachtte mij een gouden toekomst. Ondanks dat ik voor de buitenwereld opgroeide in een ogenschijnlijk gelukkig doorsnee Hollands gezin bleek dat voor mij in werkelijkheid heel anders te zijn.

Vanaf mijn vierde jaar ben ik jarenlang seksueel misbruikt door mijn adoptievader. Dit geheim heb ik jarenlang op mijn schouders gedragen en de gevolgen hebben mij als mens enorm gevormd. Ik leefde met verschillende maskers op; naar buiten toe vrolijk en opgewekt en van binnen ontzettend eenzaam en in de war. Ik bevond me in een loyaliteitsconflict, had een diepgewortelde angst voor afwijzing en mijn eigenwaarde was laag. Het leven stond voor mij in het teken van overleven.

Leven zonder angst

Inmiddels is dit verleden tijd. Ik ben hersteld van de schade en leef nu een gelukkig leven in vrijheid, zonder angst. Dat gun ik iedere vrouw die haar seksueel misbruik-verleden nog elke dag (be)leeft.

Bel gerust de Telefoonlijn Praten Over Seksueel Misbruik: 0909-0123 (€0,95/pm) of neem contact met mij op voor een-op-eenbegeleiding. 

Met vriendelijke groet,

Lisa Enik Indrayani

info@lisaenik.com