Meanke Burnet, echtscheidingscoach bij 100BesteCoaches.

Meanke Burnet

meankeburnet@gmail.com

Het thema waarop ik coach is echtscheiding. 

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om een echtscheiding mee te maken. Een muur van verdriet en onbegrip en schaamte doemde voor me op. Ik ervaarde een teleurstelling, zeker als christen. Maar ik leerde ook ‘vechten’, de zaken in de ogen kijken en oplossen… het licht aan de horizon.

In veruit de meeste gevallen is een echtscheiding een bittere strijd zonder winnaars. Een eenzame strijd en vaak onzichtbaar voor anderen. Veel vrouwen voelen zich rondom en tijdens een echtscheiding verward, verloren en niet gezien. Mijn kennis en (coach)ervaring wil ik positief inzetten en delen met vrouwen die hier behoefte aan hebben. 

Jij staat altijd centraal in mijn coaching

Jou kan ik begeleiden in jouw proces rondom en tijdens jouw echtscheiding door hand in hand met je mee te lopen, naar je te luisten en je te motiveren en te inspireren. En voor mij is het geen ‘one size fits all’, elke vrouw met elke hulpvraag is uniek. Jij staat centraal.

Vanaf het moment waarop we in contact komen en het klikt, is dat ook het startsein om van A naar B te gaan. We kijken waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat je al hebt, wat je nog nodig hebt en hoe je daar wilt komen. Samen op weg naar je nieuwe toekomst! Het licht aan de horizon is ook zeker voor jou bereikbaar.

Wil je met mij kennismaken? Stuur me gerust een berichtje.

Met lieve groet,

Meanke Burnet