Natalie Fonteni, jouw coach bij het begeleiden van trauma’s. Voor persoonlijk en zakelijk leiderschap. Van trauma naar triomf.

Natalie Fonteni

06 1911 8755
info@soulvive.nl

“Bij Soulvive geloven we dat je ziel, ongeacht de obstakels, altijd de kracht heeft om te leven, te overleven en te bloeien.”

Ontmoet Natalie Fonteni

Geboren in Paramaribo, na zes maanden vertrokken naar Zeist, een moeder, echtgenoot, collega, vriendin, trainer, vertrouwenspersoon en eigenaar van SoulVive.

De naam SoulVive verbindt de essentie van onze ziel (soul) met de veerkracht van het leven (‘C’est la vie’). SoulVive voor de kracht en het vermogen van onze ziel om te overleven en te gedijen ongeacht de uitdagingen die het leven ons biedt. SoulVive is een belofte dat we, door onze innerlijke kracht te omarmen, kunnen transformeren van trauma naar triomf.

Empowerment en veerkracht

Ik ben een ervaren coach, therapeut en counselor met een uitgebreide achtergrond in het begeleiden van mensen die te maken hebben gehad met diverse traumatische levensgebeurtenissen. Van seksueel misbruik, de toeslagenaffaire tot huiselijk geweld of andere complexe kwesties, ik ben hier om je te ondersteunen. Mijn ervaringen hebben mij geleerd dat we niet gedefinieerd worden door onze trauma’s maar door onze kracht en veerkracht.

Daarnaast breng ik meer dan twintig jaar professionele ervaring mee in de geestelijke gezondheidszorg, het sociale en het veiligheidsdomein. Ik heb een diepgaand inzicht ontwikkeld in menselijke interacties en begeleidingsbehoeften. Mijn visie richt zich op het empoweren van vrouwen vanaf 35 jaar, voor zowel zakelijke professionals als privécliënten, waarbij ik zichtbaarheid benadruk als een sleutel tot succes binnen deze complexe terreinen.

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is holistisch en gericht op zichtbaarheid in alle aspecten van het leven. Met coaching, counseling, trainingen, begeleiden van vastgelopen vraagstukken, organiseren van vrouwenevenementen en het geven van inspirerende lezingen, streef ik ernaar vrouwen te inspireren en te versterken. Ik sluit niemand uit dus zijn mannen zijn ook welkom in mijn praktijk, maar mijn primaire focus ligt op het empoweren van vrouwen waarbij ik de kwetsbaarheid en krachten/talenten van mannen niet uit het oog verlies.

Mijn keynote speeches ademen empowerment en nemen het publiek mee op een reis van zelfontdekking en veerkracht. Ik combineer mijn professionele expertise met mijn rijke levenservaring om een begeleiding te bieden die verder gaat dan enkel theoretische kennis. Storytelling speelt een centrale rol in mijn werk, waarbij ik vaak spreek over traumatische gebeurtenissen en hoe we kunnen transformeren van trauma naar triomf.

Voor werkgevers

Als werkgever kun je profiteren van mijn diensten door jouw werknemers te voorzien van professionele begeleiding en training gericht op persoonlijke en professionele groei. Mijn coachingprogramma’s zijn ontworpen om werknemers te helpen bij het navigeren door persoonlijke uitdagingen waardoor ze beter kunnen presteren in hun werk en een positief effect hebben op de algehele bedrijfscultuur.

Voordelen van samenwerken met SoulVive voor de organisatie

– Verbeterd werknemerswelzijn. Door persoonlijke begeleiding kunnen werknemers hun stress en trauma’s beter beheersen, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en welzijn.

– Verhoogde veerkracht en betrokkenheid. Werknemers leren hoe ze veerkrachtig kunnen omgaan met uitdagingen wat hun betrokkenheid en motivatie verhoogt.

– Positieve werkomgeving. Een cultuur van zichtbaarheid en empowerment bevordert een ondersteunende en positieve werkomgeving.

– Professionele ontwikkeling en groei. Door trainingen en workshops help ik medewerkers en teams zich te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Samen kunnen we werken aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, zodat de mensen in jouw team kunnen floreren in alle aspecten van hun werk en leven.

SoulVive helpt jou verder

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door mijn vermogen om mensen te verbinden, complexe concepten helder over te brengen en een ruimte te creëren voor groei en zelfexpressie. Ik geloof in authenticiteit, empathie en voortdurende zelfreflectie als essentiële elementen voor effectieve begeleiding en positieve verandering.
Bij SoulVive sta ik klaar om zowel individuen als organisaties te begeleiden naar een leven van zichtbaarheid, veerkracht en empowerment. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met u en uw team de eerste stap te zetten op het pad naar triomf.

Natalie Fonteni

06 1911 8755
info@soulvive.nl