Patricia Smeekes leert jou zelfliefde. Persoonlijk leiderschap op 100BesteCoaches.

Patricia Smeekes

06-44750549
lumare.nu@outlook.com

Patricia Smeekes is jouw coach om jezelf weer op plek één te zetten en van jouw levensgeluk een prioriteit te maken.

Als dé Zelfliefde-expert van Nederland coach ik jou in het loslaten van alles wat jou tegenhoudt om jouw mooiste leven te leiden. Op naar meer energie, plezier en rust, waarin jij voluit kan GENIETEN van jouw leven.

Stop met OVERLEVEN. Stop met je altijd verantwoordelijk voelen voor iedereen. Altijd het beste voor anderen willen. Altijd maar doorgaan. Altijd maar AAN staan. Het is tijd voor JOU! Tijd om dit anders te doen en te investeren in de allerbelangrijkste en langste relatie in je leven, die met jezelf!

Life changing coaching voor jou

We gaan in de één-op-één life changing coaching aan de slag met thema’s als persoonlijk leiderschap (waar mag jij de regie pakken), hoe ga je om met jouw gevoelens, hoe maak je van rust een prioriteit, welke methodes helpen hierin voor jou, hoe laat je los wat jou niet meer dient, wat zit jou allemaal in de weg (welke gedachten, gevoelens & ketens uit jouw verleden), welke mindset is er nodig om jezelf op nummer 1 te zetten én houden en bovenal wie ben jij diep van binnen en wat heb jij in je leven nodig om gelukkig te zijn?

Met als resultaat dat jij de fijnste relaties gaat aantrekken, een blakende gezondheid hebt, een positieve mindset hebt, dingen doet die energie geven, werk hebt waar jij blij van wordt en voldoening en plezier uit je leven haalt. Kortom, een leven waarin jij de leider bent, keuzes maakt en geniet. 

Ik bied aan. Welke keuze maak jij?

Ik sta voor een praktische benadering met gevoel en wil dat alles wat jij leert, kunt toepassen in jouw dagelijks leven zodat er een blijvende verandering ontstaat. Geen quick fix, geen kortetermijndenken, maar een investering voor de rest van jouw leven.

Mijn aanbod voor jou bestaat uit een online, live, maandelijkse SELFLOVE talk voor € 5,- tot een jaartraject van € 15.000,-. Voor mij is het belangrijk dat jij kunt instappen wanneer, waar en wat bij jou past in deze fase van je leven, ik denk graag met je mee.

Spreekt dit jou aan en wil jij meer weten, neem dan gerust contact met me op, plan HIER jouw vrijblijvende match call in of neem een kijkje op mijn website lumare.nu

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

Liefs,

Patricia