Pauline de Wilde is jouw presentatiecoach bij 100BesteCoaches

Pauline de Wilde

06 19 62 04 01
info@paulinedewilde.com

Pauline de Wilde, jouw presentatiecoach 

 …én voor het hebben van LEF om jezelf te laten zien

‘Zet één stap en er volgt altijd een resultaat, hoe klein de stap ook is.’ – Pauline de Wilde

Waarom Presenteren met LEF

Tweeledig. Allereerst: iedereen, echt ieder mens moet zichzelf wel een keer laten zien: of dat nu is tijdens het letterlijk geven van een presentatie of het houden van een pitch als ondernemer. Maar ook in een één-op-één functioneringsgesprek met je leidinggevende, tijdens het speechen op de bruiloft van je broer of wanneer je de laatste woorden op een begrafenis mag uitspreken.

Er komt een moment en dan is het tijd, tijd om vol zelfvertrouwen en met plezier jezelf te laten zien en horen. Ik vind dat die tijd nu is ☺. Als we onszelf durven laten zien, creëren we herkenning, erkenning en verbinding. Zo belangrijk.

En ten tweede “…met LEF”. Waarom toch steeds ‘met LEF’ erbij, Pauline? Omdat het lef, moed en durf vergt om zichtbaar te worden en jezelf te laten zien. Want…mensen vinden daar iets van. Hoe gaaf als je het lef hebt om te gaan staan voor wie je daadwerkelijk bent, een persoonlijk verhaal durft toe te voegen aan je zakelijke presentatie – dát is wat mensen onthouden – en dat je weet hoe je altijd jezelf kunt zijn als je zichtbaar bent.

Wie ben ik?

Ik ben Pauline de Wilde, spreker, dagvoorzitter en presentatiecoach. Mijn favoriete thema is LEF, het lef om je hart te volgen en te doen waar je van houdt. ‘Het leven is geen generale repetitie’, zeg ik altijd maar, dus waarom wachten met jezelf laten zien en horen? Op mijn 17e deed ik auditie voor de Toneelschool van Amsterdam; ‘Ga jij nog maar wat levenservaring opdoen’, was de feedback die ik bij mijn afwijzing kreeg. Dus ging ik Commerciële Economie aan de Haarlem Business School studeren, vervolgens Bedrijfseconomie aan de UvA…om vervolgens toch mijn hart te volgen.

Ik kreeg de kans om met mijn toenmalige partner een paar jaar in Seattle, USA te gaan wonen. Binnen een paar weken stond ik als actrice op het Amerikaanse podium en dacht: ‘Hier ga ik nooit meer vanaf.’ Zogezegd zo gedaan, nee niet zonder hobbels, maar wel met een ijzersterke focus die voortkwam uit mijn hartenwens: stralen op het podium.

Nadat ik jarenlang als TV-presentatrice voor RTL 4 en 7 programma’s heb gepresenteerd, als dagvoorzitter de meeste congrespodia van Nederland betreed en als motivational speaker mensen mag inspireren zichzelf te laten zien, vind ik het platform 100BesteCoaches een prachtige gelegenheid om mijn ervaring als presentatiecoach met jou te delen.
Samen zorgen we ervoor dat je het lef hebt om de eerste stap te zetten de spotlights in. Als je met mij gaat werken aan je speech, je presentatie, je sollicitatie en alles waar je jezelf mag (moet) laten zien, garandeer ik je dat je vol zelfvertrouwen én met plezier jouw podium pakt. Welk podium dan ook.

Hoe ga ik te werk?

Mijn coaching heet niet voor niets Presenteren met LEF. Bij mij stap je direct de ArenA in. We kunnen allemaal práten over presenteren, maar daadwerkelijk gaan staan en je verhaal, je boodschap delen, is a different ball game. En daar ben ik voor. Ik creëer een dusdanige veilige omgeving, dat je je direct al op je gemak voelt als je gaat presenteren.
Met diverse oefeningen komen we erachter wat je stopwoorden zijn, hoe je minder ‘eeehhhh’ zegt, waar je je handen laat, hoe je interactie maakt met je publiek, hoe je je zenuwen onder controle krijgt etcetera. Doordat we heel praktisch aan de slag gaan, groeit jouw zelfvertrouwen per direct en kijk je zelfs met plezier uit naar je volgende performance.

Voor wie?

Ik ben er voor iedereen die denkt: ‘Het is tijd, het is tijd om mezelf en dat wat ik te zeggen heb, te laten zien en horen.’ Het lef dat je daarvoor nodig hebt, dat krijg je van mij. Samen zorgen we ervoor dat je exact weet wat je op welk moment, onder welke omstandigheid moet doen, zodat jij jouw verhaal durft te delen en daarbij ook nog eens jezelf blijft, elke keer weer. Mensen willen namelijk maar één iemand zien: jou.

Wie ben jij?

Sta jij op het punt een belangrijke presentatie te geven, presenteer je al maar wil je er echt beter in worden, sta je op het punt zichtbaar te worden als ondernemer (online) of wil je de beste speech ever geven op het afscheidsfeest van je collega? Dan ga ik je helpen. Moet jij het lef hebben ervoor te gaan, nú!

Liefs,
Pauline

06 19 62 04 01
info@paulinedewilde.com