Susan Veldkamp op 100BesteCoaches. Jouw coach voor vrouwelijk leiderschap en zichtbaarheid. Zodat niemand (meer) om jou heen kan.

Susan Veldkamp

Jouw coach voor vrouwelijk leiderschap en zichtbaarheid. Zodat niemand (meer) om jou heen kan.

Let the good brave girl lead – Susan Veldkamp

Een gelijkwaardiger wereld voor vrouwen

Ik ben een energieke en gepassioneerde vrouw met een missie: een gelijkwaardiger wereld voor vrouwen.
‘Voor elke twijfelende vrouw willen er tien mannen met minder expertise wél als talkshowgast aanschuiven’, kopte de Volkskrant.
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik weet niet of ik het wel kan.
Ik ben niet de juiste persoon want ik heb niet alle expertise.
Ik doe het wel maar ik vál een keer door de mand.
Jezelf daarvan de schuld geven, zou ik niet doen. Het is allemaal te verklaren vanuit een historisch perspectief.

De wereld schreeuwt om vrouwelijk leiderschap

Als vrouw heb je de ongelijkwaardigheid niet zelf veroorzaakt. Wel is mijn aanpak dat eigenhandig regie nemen de snelste manier is om je als vrouw gelijkwaardig te voelen en zo gezien en behandeld te worden.
Elke vrouw die als vanzelfsprekend haar plek inneemt, is een rolmodel voor haar collega’s, haar bedrijf en voor haar dochters én zonen.
Elke vrouw die op haar eigen authentieke manier haar plek inneemt, is die vrouwelijke leider waar de wereld zo om schreeuwt.

Zichtbaarheid: positioneren & profileren

Be good and tell it: goed zijn in je werk is niet genoeg om te groeien. Daarvoor mag je er ook over vertellen. Je mag jezelf zichtbaar maken.

Precies die onzichtbaarheid van vrouwen is al jaren een van de twee belangrijkste oorzaken voor het achterblijven van vrouwen in de (sub)top van het bedrijfsleven (bron: onderzoeksrapport It takes two to tango). Want de aandacht op zichzelf vestigen, is wat veel vrouwen liever niet doen.
Ik zorg ervoor dat vrouwen zich in no-time afvragen waarom ze zichzelf en hun goede werk niet eerder hebben gepositioneerd. Ik nodig je uit voor mijn gratis mini-training Positioneer jezelf.

Ervaring Susan Veldkamp

Ik studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Saxion University of Applied Sciences en stopte in 2018 met mijn goedbetaalde baan als sales- en marketingmanager omdat ik wil terugkijken op een leven dat zin heeft gehad. Ik schreef het boek Minder Moeten Meer Plezier en breng elke werkdag de podcasts Voor Vrouwelijke Leiders (Nederlandstalig) en For Female Leaders (Engelstalig) uit.

Wie zijn je klanten?

Zelfbewuste vrouwen die willen dat niemand (meer) om hen heen kan zodat zij hun goede werk verzilveren. Vanuit een positie bij een werkgever of vanuit je eigen bedrijf. 

Dit is waarvoor je bij me terechtkunt

Je kunt bij mij terecht voor programma’s en workshops over zichtbaarheid in je werk in combinatie met vrouwelijk leiderschap.

Wat zijn de kosten voor een coachingstraject?

Als jouw goede inzet nu te weinig oplevert, dan is meedoen aan het vrouwelijk leiderschapsprogramma Positioneer Jezelf de eenmalige investering waarmee je dat voor altijd oplost. De investering voor het complete en bewezen programma is € 2.750,-.

Een masterclass, lezing of workshop voor teams, vrouwennetwerken en bedrijven start vanaf € 1.497,-.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Susan Veldkamp