Tamara Willemse, persoonlijk leiderschap- en communicatiecoach bij 100BesteCoaches

Tamara Willemse-Swagemakers

06 12 55 71 40
tamara@meesterlijkcontact.nl

Mijn expertises als coach, adviseur en spreker zijn: executive coaching, communicatie, empowerment, talentmanagement, generatiemanagement.
Daarnaast ben ik erkend vertrouwenspersoon.

Ik heb oog voor jou, de mens achter de meester – Tamara Willemse-Swagemakers

Ik ben Tamara, een geboren en getogen Brabantse, een levensgenieter in hart en nieren. Ik studeerde Nederlands Recht aan Tilburg University en Notarieel Recht aan de Universiteit in Nijmegen. Na mijn rechtenstudies werkte ik als jurist en kandidaat-notaris. Een burn-out bracht mij in 2011 in letterlijk tot stilstand om mij vervolgens te brengen naar de professionele plek waar ik écht thuishoor.

Coach bij Meesterlijk Contact

De plek als coach, trainer en docent, waar ik floreer en anderen help in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De kennis en (ervaring) die ik heb opgedaan in de professie van coaching (NLP, Coaching voor Professionals, DISC, Internationale Coach opleiding, Teamcoaching en groepsdynamiek) en de nodige cursussen en masterclasses op dat vlak (onder andere bij Nyenrode Business Universiteit) combineer ik met de kennis en werkervaring (twintig jaar) in de zakelijke dienstverlening op het juridische speelveld. 

Sinds 2014 werk ik als eigenaar en zelfstandig trainer/coach/docente binnen Meesterlijk Contact.

Daarnaast sta ik graag op het podium en deel graag mijn verhaal over de transformatie van kandidaat-notaris naar coach. Als coach, die professionals helpt meesterlijk contact te maken met zichzelf en met anderen, inspireer ik graag anderen met mijn verhaal.

Waar ben ik het meest trots op?

Binnen de notariële wereld ben ik erkend als opleidingsinstituut. In 2019 heb ik de opleiding ‘Maak meesterlijk contact’ ontwikkeld, die is erkend door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.
Daarnaast heb ik in 2021 een boek geschreven ‘In 10 stappen Meesterlijk Contact’, waarin ik advocaten, juristen en (kandidaat)notarissen leer om de regie te nemen in communicatie. En vervolgens was ik een van de mede-auteurs van ‘Lefwijf 3’ van Lucinda Douglas.

Welke coaching geef ik?

Ik coach op individueel niveau professionals in de zakelijke dienstverlening die op persoonlijk vak willen groeien. Persoonlijk leiderschap is een veel voorkomend thema.
Daarnaast coach ik teams in de juridische wereld en ben ik als adviseur verbonden aan diverse notaris- en advocatenkantoren.

Ik coach omdat…

Ik zie dat veel professionals leeglopen in hun vak, geen plezier meer beleven aan hun werk en vervolgens hun vak verlaten of ziek worden. Door oog te hebben voor de mens achter de professional en vervolgens te kijken waar het individu, het team of het kantoor vastloopt, maak ik de juridische wereld een stukje leuker om in te werken.

Wie zijn je klanten?

Executives, teams en kantoren die meer impact willen maken met hun dienstverlening.

Wat zijn de kosten voor een coachingstraject?

Mijn individuele coaching begint bij € 2.000 tot aan € 5.000. Teamcoaching en kantoor coaching/advisering is altijd maatwerk. Mijn uurtarief is € 150,- ex BTW.

We bespreken wat de doelen zijn en daar bied ik een maatwerktraject voor aan.
Individuele coaching kan online zijn maar is altijd in combinatie met offline gesprekken. Ik heb ook een online traject ‘Ontdek de meester in jezelf’ dat je los kunt volgen of in combinatie of als aanvulling op een persoonlijk traject kunt doen.
Een lezing of inhouse masterclass op je eigen kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij welke specifieke coachingsvraag kan ik jou ondersteunen? Neem gerust contact met me op.

Met hartelijke groet,
Tamara Willemse-Swagemakers