Yvonne Rosina, life coach bij 100BesteCoaches

Yvonne N. Rosina

06 1313 2411
info@rockwaterphoenix.com

This is my life” van Shirley Bassey

Wat ik doe

Als life coach en mentor ben ik je klankbord, adviseur en sparringpartner. Voor alle aspecten waar je in je (werkzame) leven mee te maken krijgt. Jouw levensvragen, jouw obstakels en zorgen. Maar ook jouw ambities en dromen. Ik help je bewust te worden van wie je echt bent.

Hoe het ooit begon

Tijdens mijn loopbaan als advocaat heb ik altijd heel hard gewerkt. Bij vooraanstaande kantoren en voor mijn eigen kantoor. Ondertussen ging ik trouwen, kreeg ik een zwaar auto-ongeluk, kreeg ik kinderen, ging ik scheiden, vond ik weer liefde… Het overkwam me allemaal. En ik probeerde het allemaal te controleren en in balans te houden. Ik kwam erachter dat dat onmogelijk was. Wat ik ook probeerde, wat ik ook veranderde aan mijn leven.

Ik werd daardoor uitgedaagd om bewust te kijken naar mijn leven en ervan te leren. Door te onderzoeken, vragen te stellen, maar vooral door naar binnen te gaan en te ontdekken wat mijn aandeel is in alles wat zich in mijn leven openbaarde. Ik kwam erachter dat mijn aandeel groot was, maar ook dat ik mijn leven zelf in de hand heb. Tenminste, als ik bewust leef en niet alleen maar overleef. En dat was het begin van verandering…

Ik deelde mijn gedachtes en ervaringen met cliënten, familie en vrienden en merkte dat zij zich geholpen en gesteund voelden. Dat gaf voldoening. Die voldoening en mijn aangeboren “wish to help” maakte dat ik besloot een deel van mijn werkzame leven te wijden aan het helpen van mensen om bewust te gaan leven en bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen. Dit doe ik nu onder meer als mentor/coach van de organisatie Roots Inspire, waarbij ik young professionals met een multiculturele achtergrond help te integreren in de Nederlandse werkcultuur. Zonder zichzelf te verliezen, maar juist door zichzelf te ontdekken.

Jouw ware zelf

Ik geloof sterk in persoonlijke ontwikkeling. Om erachter te komen wie je echt bent en dus ook wie je niet bent. De obstakels en uitdagingen die je buiten jezelf ervaart kunnen je daarbij helpen. Te vaak proberen we echter hetgeen we buiten onszelf als negatief ervaren te veranderen in de hoop dat we ons dan beter gaan voelen. Heel menselijk, alleen het werkt niet, althans niet langdurig. De sleutel naar een fijner leven, meer geluk, etc. zit in jezelf. Want of je nu een andere baan krijgt, een groter huis, een mooiere auto of zelfs die ideale nieuwe geliefde. Je neemt jezelf altijd mee.

De ontdekkingsreis naar jezelf is een mooi en dankbaar proces, want als je dat proces aangaat en stap voor stap de valse lagen van jezelf afpelt, kom je op de mooiste kern die je je kunt voorstellen: je ware zelf. En als je vanuit je ware zelf gaat leven, gaat je leven als vanzelf kloppen. Alles gaat gemakkelijker en is positiever. Je gaat echt geluk ervaren, ongeacht de omstandigheden. Dan ben je echt vrij.

Dit proces ligt voor ieder mens voor het grijpen, maar niet iedereen gaat dit bewust aan. Maar ik beloof je, als je zelfs maar een kort moment ervaart hoe het leven vanuit je ware zelf is, dan weet je dat het meer dan de moeite waard is. Dat JIJ die moeite waard bent. Ik kan je daarbij helpen.

Jouw innerlijk succes

Je hebt al een waardevolle stap gezet door ervoor open te staan om een reis van zelfonderzoek, van jezelf uitdagen en van groei aan te gaan…

Als je ervoor kiest om met mij te werken, werken we echt samen. Het is een gezamenlijke inspanning. Wanneer jij jezelf durft open te stellen en volhardt in het vinden van (een verbinding met) je ware zelf, zal ik je helpen om te slagen in wat je doelen ook zijn. Op een manier die overeenstemt met wie je werkelijk bent.

Ik deel met jou vanuit mijn coaching-ervaringen, lessons learned en vanuit mijn intuïtie. Altijd praktisch en to the point. Liefdevol en veilig. Gericht op jouw innerlijk succes, jouw bevrijding.

Voor wie doe ik dat?

Ik werk vooral met ondernemende vrouwen (mannen zijn ook welkom hoor) en professionals uit het bedrijfsleven, die op zoek zijn naar een klankbord, die willen groeien en er klaar voor zijn hun beste leven te gaan leven.

Welke investering vraagt dit van je?

Naast je commitment en tijd vraagt een coaching-traject een investering van in ieder geval Euro 1800, ex btw. Afhankelijk van de specifieke behoeften werk ik bij langdurige trajecten met maatwerkpakketten.

Neem vooral contact op dan vertel ik je meer.

Met hartelijke groet,
Yvonne N. Rosina